Voor de productieve Oberst is Upside Down Mountain zijn achtste soloalbum. Naast zijn solowerk heeft hij talloze andere projecten zoals Bright Eyes, Desaparecidos, Commander Venus, Park Ave en Conor Oberst and the Mystic Valley Band.

Het nieuwe nummer Hundreds Of Ways deelde Oberst op Youtube. Ter gelegenheid van Record Store Day op 19 april komt er ook een limited edition vinylversie uit van de single. Voor zijn nieuwe album gaat Conor Oberst ook op tour door Amerika. Optredens in Europa zijn nog niet bevestigd. (MM)

Voor de productieve Oberst is Upside Down Mountain zijn achtste soloalbum. Naast zijn solowerk heeft hij talloze andere projecten zoals Bright Eyes, Desaparecidos, Commander Venus, Park Ave en Conor Oberst and the Mystic Valley Band. Het nieuwe nummer Hundreds Of Ways deelde Oberst op Youtube. Ter gelegenheid van Record Store Day op 19 april komt er ook een limited edition vinylversie uit van de single. Voor zijn nieuwe album gaat Conor Oberst ook op tour door Amerika. Optredens in Europa zijn nog niet bevestigd. (MM)