Friday, Friday, gotta get down on Friday Friday! De enige die erin geslaagd is deze nasale riedel van youtubeheldin Rebecca Black uit ons hoofd te bannen op het einde van de week was cartoonist Jeroom. De man kan zich maar beter schrap zetten want Ark Music heeft zonet het nieuwe pop-ongein aangekondigd: Nicole Westbrook, een jonge tiener die zingt over over turkey (hey!) en mashed potatoes (hey!).

Nee, Westbrook zal alvast geen nacht slaap gelaten hebben voor het uitschrijven van de tekst, noch voor de muzikale begeleiding maar het filmpje bereikte zonder moeite de kaap van 10 miljoen views op Youtube. Wij weten alvast waar Nicole écht dankbaar voor moet zijn dit jaar.

Klik en leer ermee leven, de kans is groot dat u dit lied nog tot en met Pasen (hey!) zal te horen krijgen. (KS)

Friday, Friday, gotta get down on Friday Friday! De enige die erin geslaagd is deze nasale riedel van youtubeheldin Rebecca Black uit ons hoofd te bannen op het einde van de week was cartoonist Jeroom. De man kan zich maar beter schrap zetten want Ark Music heeft zonet het nieuwe pop-ongein aangekondigd: Nicole Westbrook, een jonge tiener die zingt over over turkey (hey!) en mashed potatoes (hey!). Nee, Westbrook zal alvast geen nacht slaap gelaten hebben voor het uitschrijven van de tekst, noch voor de muzikale begeleiding maar het filmpje bereikte zonder moeite de kaap van 10 miljoen views op Youtube. Wij weten alvast waar Nicole écht dankbaar voor moet zijn dit jaar. Klik en leer ermee leven, de kans is groot dat u dit lied nog tot en met Pasen (hey!) zal te horen krijgen. (KS)