Op 5 maart zijn in Birmingham de UK Drum & Bass Awards uitgereikt. Netsky, de amper 21-jarige Belg Boris Daenen, ging er aan de haal met vier awards: 'Best Breakthrough DJ', 'Best Breakthrough Producer', 'Best International Artist' en 'Best Liquid DJ'. Hij eindigde op de tweede plaats in de categorie 'Best Producer' na Chase & Status.

Netsky tekende in 2009 een platencontract bij het gerenommeerde label Hospital, dat gekroond w erd tot 'Best Label'. Hospitality, het jaarlijkse event van het label, rijfde ook nog eens met 'Best Club Night', 'Best Promoter' en 'Best Event' binnen.

Daenen wist op amper een jaar tijd de strakke, catchy drum-'n-bassplaat 'Netsky' in elkaar te boksen, die zijn carrière als dj en producer een stevige boost heeft gegeven. De plaat werd zowel hier als in de UK (nog steeds de bakermat van drum-'n-bass en dubstep) de hemel in geprezen.

Astrid Snoeys

Op 5 maart zijn in Birmingham de UK Drum & Bass Awards uitgereikt. Netsky, de amper 21-jarige Belg Boris Daenen, ging er aan de haal met vier awards: 'Best Breakthrough DJ', 'Best Breakthrough Producer', 'Best International Artist' en 'Best Liquid DJ'. Hij eindigde op de tweede plaats in de categorie 'Best Producer' na Chase & Status.Netsky tekende in 2009 een platencontract bij het gerenommeerde label Hospital, dat gekroond w erd tot 'Best Label'. Hospitality, het jaarlijkse event van het label, rijfde ook nog eens met 'Best Club Night', 'Best Promoter' en 'Best Event' binnen. Daenen wist op amper een jaar tijd de strakke, catchy drum-'n-bassplaat 'Netsky' in elkaar te boksen, die zijn carrière als dj en producer een stevige boost heeft gegeven. De plaat werd zowel hier als in de UK (nog steeds de bakermat van drum-'n-bass en dubstep) de hemel in geprezen.Astrid Snoeys