Youngs songs Rockin' in the Free World en Devil's Sidewalk waren onlangs nog te horen tijdens een campagnebijeenkomst in Tulsa.

De 74-jarige Young wil naar eigen zeggen niet dat zijn muziek gebruikt wordt als 'themanummer voor een verdeeldheid zaaiende, on-Amerikaanse campagne van onwetendheid en haat'.

Young benadrukt dat hij het recht van Amerikanen op vrijheid van meningsuiting hoog in het vaandel voert en vindt dat iedereen vrij is om een kandidaat te kiezen waar hij of zij achter staat. Maar hij wil niet dat zijn muziek betrokken wordt bij campagnes en/of kandidaten waar hij niet achter staat.

Youngs songs Rockin' in the Free World en Devil's Sidewalk waren onlangs nog te horen tijdens een campagnebijeenkomst in Tulsa. De 74-jarige Young wil naar eigen zeggen niet dat zijn muziek gebruikt wordt als 'themanummer voor een verdeeldheid zaaiende, on-Amerikaanse campagne van onwetendheid en haat'. Young benadrukt dat hij het recht van Amerikanen op vrijheid van meningsuiting hoog in het vaandel voert en vindt dat iedereen vrij is om een kandidaat te kiezen waar hij of zij achter staat. Maar hij wil niet dat zijn muziek betrokken wordt bij campagnes en/of kandidaten waar hij niet achter staat.