In 2012 bracht de Canadese artiest nog 'Americana' en 'Psychedelic Pill' uit. In maart 2014 mogen we volgens Rolling Stone zijn 35ste studioalbum verwachten. Zoals het er nu naar uitziet zal de plaat worden uitgegeven via Jack White's Third Man Records.

Het album wordt beschreven als 'een ongehoorde collectie van herontdekte nummers uit het verleden, opgenomen op oude elektro-mechanische technologie die de essentie van iets dat voor eeuwig in de vergetelheid zou zijn geraakt, vat en de wereld instuurt.'

Eerder gingen geruchten de ronde dat Jack White en Neil Young samen een plaat met duetten zouden opnemen. Dit werd echter ontkend op de officiële Facebookpagina van Young. (LP)

In 2012 bracht de Canadese artiest nog 'Americana' en 'Psychedelic Pill' uit. In maart 2014 mogen we volgens Rolling Stone zijn 35ste studioalbum verwachten. Zoals het er nu naar uitziet zal de plaat worden uitgegeven via Jack White's Third Man Records. Het album wordt beschreven als 'een ongehoorde collectie van herontdekte nummers uit het verleden, opgenomen op oude elektro-mechanische technologie die de essentie van iets dat voor eeuwig in de vergetelheid zou zijn geraakt, vat en de wereld instuurt.' Eerder gingen geruchten de ronde dat Jack White en Neil Young samen een plaat met duetten zouden opnemen. Dit werd echter ontkend op de officiële Facebookpagina van Young. (LP)