John de Mol was al geruime tijd ziek. Hij was de vader van van mediamagnaat en Talpa-oprichter John de Mol en de actrice/presentatrice Linda de Mol.

De Mol, ook wel 'de Nederlandse Frank Sinatra' genoemd, was in de jaren 40 en 50 een bekende zanger en werd vooral beroemd met het nummer El Paso.

Na zijn carrière als zanger richtte hij in 1962 de Stichting Conamus op om de belangen te behartigen van Nederlandse artiesten. In de jaren 70 was De Mol directeur van de zeezender Radio Noordzee Internationaal. (Belga)

John de Mol was al geruime tijd ziek. Hij was de vader van van mediamagnaat en Talpa-oprichter John de Mol en de actrice/presentatrice Linda de Mol. De Mol, ook wel 'de Nederlandse Frank Sinatra' genoemd, was in de jaren 40 en 50 een bekende zanger en werd vooral beroemd met het nummer El Paso. Na zijn carrière als zanger richtte hij in 1962 de Stichting Conamus op om de belangen te behartigen van Nederlandse artiesten. In de jaren 70 was De Mol directeur van de zeezender Radio Noordzee Internationaal. (Belga)