Vandaag/vrijdag 14 december wordt om 16 uur de allereerste 'song for life' gedraaid, de eerste van 2012 herinneringen waar een muzieknummer aan gelinkt is. Daarmee gaat Music for life 2012, 'een week om dementie nooit te vergeten', definitief van start.

'We hebben Vlaanderen de afgelopen dagen en weken geïnformeerd en gesensibiliseerd rond dementie in alle facetten van de problematiek en stellen met plezier en enthousiasme vast dat die boodschap op veel weerklank kan rekenen', zegt Studio Brussel-nethoofd Jan Van Biesen. 'Er wordt over dementie gepraat in scholen, verenigingen zetten info-avonden op, onze redactie krijgt voortdurend vragen binnen van mensen die willen helpen en ook onze mini-docu op televisie krijgt veel respons.'

De solidariteit met mensen met demente groeit en blijft maar groeien. 'Meer en meer bedankacties steken de kop op en mensen komen naar ons toe om hun ervaringen met dementie te delen', aldus Van Biesen 'We zijn helemaal klaar voor de warmste radioweek van het jaar en hebben veel verrassingen in petto.'

Studio Brussel meldt dat er intussen al meer dan 500 aanvragen zijn binnengelopen om mensen te belonen voor hun solidariteit en engagement door het dragen van de badge for life. Milow liet tijdens de uitzending van Café Corsari, op één, weten dat hij een showcase geeft voor zijn fans de badge dragen. Afspraak op zaterdag in 30cc/Wagehuys, Leuven.

De Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen komt met een ludieke actie en ontwikkelde voor de gelegenheid een memoryspel om het concentratievermogen en geheugen te testen. Via de Facebook-pagina van de Hogeschool kan iedereen zijn of haar geheugen testen. Wie het memoryspel snel genoeg speelt, maakt bovendien kans op mooie prijzen, waaronder tickets voor de slotshow van Music for Life op vrijdag 21 december. (DB)

Vandaag/vrijdag 14 december wordt om 16 uur de allereerste 'song for life' gedraaid, de eerste van 2012 herinneringen waar een muzieknummer aan gelinkt is. Daarmee gaat Music for life 2012, 'een week om dementie nooit te vergeten', definitief van start.'We hebben Vlaanderen de afgelopen dagen en weken geïnformeerd en gesensibiliseerd rond dementie in alle facetten van de problematiek en stellen met plezier en enthousiasme vast dat die boodschap op veel weerklank kan rekenen', zegt Studio Brussel-nethoofd Jan Van Biesen. 'Er wordt over dementie gepraat in scholen, verenigingen zetten info-avonden op, onze redactie krijgt voortdurend vragen binnen van mensen die willen helpen en ook onze mini-docu op televisie krijgt veel respons.'De solidariteit met mensen met demente groeit en blijft maar groeien. 'Meer en meer bedankacties steken de kop op en mensen komen naar ons toe om hun ervaringen met dementie te delen', aldus Van Biesen 'We zijn helemaal klaar voor de warmste radioweek van het jaar en hebben veel verrassingen in petto.' Studio Brussel meldt dat er intussen al meer dan 500 aanvragen zijn binnengelopen om mensen te belonen voor hun solidariteit en engagement door het dragen van de badge for life. Milow liet tijdens de uitzending van Café Corsari, op één, weten dat hij een showcase geeft voor zijn fans de badge dragen. Afspraak op zaterdag in 30cc/Wagehuys, Leuven. De Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen komt met een ludieke actie en ontwikkelde voor de gelegenheid een memoryspel om het concentratievermogen en geheugen te testen. Via de Facebook-pagina van de Hogeschool kan iedereen zijn of haar geheugen testen. Wie het memoryspel snel genoeg speelt, maakt bovendien kans op mooie prijzen, waaronder tickets voor de slotshow van Music for Life op vrijdag 21 december. (DB)