Bellamy zou het volgende album van Muse graag opnemen in de ruimte. Hiervoor rekent hij op de hulp van zakenman Richard Branson, die met Virgin Galactic ooit commerciële ruimtereizen wil ondernemen.

"Hopelijk mogen we gratis mee. Ik ga Branson proberen te overtuigen om daar een videoclip of een nummer op te nemen. Dat zou wel heel cool zijn!"

Eerder liet Muse al weten dat het volgende album qua opzet iets intiemer zal zijn in vergelijking met het epische 'The Resistance'. Een releasedatum is er nog niet.

Bellamy is niet de eerste artiest die een tripje naar de ruimte wel ziet zitten. Ook Moby liet al weten graag een passagier te willen zijn bij Virgin Galactic.

(MD)

Bellamy zou het volgende album van Muse graag opnemen in de ruimte. Hiervoor rekent hij op de hulp van zakenman Richard Branson, die met Virgin Galactic ooit commerciële ruimtereizen wil ondernemen. "Hopelijk mogen we gratis mee. Ik ga Branson proberen te overtuigen om daar een videoclip of een nummer op te nemen. Dat zou wel heel cool zijn!" Eerder liet Muse al weten dat het volgende album qua opzet iets intiemer zal zijn in vergelijking met het epische 'The Resistance'. Een releasedatum is er nog niet. Bellamy is niet de eerste artiest die een tripje naar de ruimte wel ziet zitten. Ook Moby liet al weten graag een passagier te willen zijn bij Virgin Galactic. (MD)