Het is geen geheim meer: de heren van Muse staan zondag weldegelijk op het podium van het Olympisch stadion voor een optreden tijdens de grote slotceremonie van de Olympische Spelen in Londen. Dat hebben ze het Britse tijdschrift NME toevertrouwd. 'We hebben met veel plezier toegezegd', klinkt het. Ze zullen het officiële themalied 'Survival', dat ze zelf schreven, live brengen.

Enkele grote namen zullen tijdens het slotevenement optreden om 50 jaar Britpop te vieren. Naast Muse hebben voorlopig ook Ed Sheeran en George Michael hun komst bevestigd. Het gonst van de geruchten dat ook The Who, Take That en de Spice Girls aanwezig zullen zulen. Wait and see. (DB)

Het is geen geheim meer: de heren van Muse staan zondag weldegelijk op het podium van het Olympisch stadion voor een optreden tijdens de grote slotceremonie van de Olympische Spelen in Londen. Dat hebben ze het Britse tijdschrift NME toevertrouwd. 'We hebben met veel plezier toegezegd', klinkt het. Ze zullen het officiële themalied 'Survival', dat ze zelf schreven, live brengen. Enkele grote namen zullen tijdens het slotevenement optreden om 50 jaar Britpop te vieren. Naast Muse hebben voorlopig ook Ed Sheeran en George Michael hun komst bevestigd. Het gonst van de geruchten dat ook The Who, Take That en de Spice Girls aanwezig zullen zulen. Wait and see. (DB)