De fenomenale Britse producer Mura Masa, wiens concert op 27 oktober in de Ancienne Belgique in Brussel al maanden tevoren volledig uitverkocht was, heeft besloten om volgende zomer exclusief naar Dour te komen om zijn nieuwe album te presenteren. Met zijn tropische electro-pop-beats zal hij vast en zeker de hele festivalweide doen dansen!

Dour Festival 2018 zal plaatsvinden van 11 tot 15 juli 2018. Noteer die data dus maar al met stip in je agenda want het wordt een jubileumeditie - het festival bestaat inderdaad al 30 jaar - waarvoor de organisatoren nog heel wat verrassingen in petto hebben, zo beloven ze.

De ticketverkoop start op 17 november.

De fenomenale Britse producer Mura Masa, wiens concert op 27 oktober in de Ancienne Belgique in Brussel al maanden tevoren volledig uitverkocht was, heeft besloten om volgende zomer exclusief naar Dour te komen om zijn nieuwe album te presenteren. Met zijn tropische electro-pop-beats zal hij vast en zeker de hele festivalweide doen dansen!Dour Festival 2018 zal plaatsvinden van 11 tot 15 juli 2018. Noteer die data dus maar al met stip in je agenda want het wordt een jubileumeditie - het festival bestaat inderdaad al 30 jaar - waarvoor de organisatoren nog heel wat verrassingen in petto hebben, zo beloven ze.De ticketverkoop start op 17 november.