Regisseur Jim Canty splitste het scherm op in vier delen. Elk van de bandleden kreeg een cameraman mee op weg naar een van hun optredens. Frontman Marcus Mumford toont de rebel in zich en scheurt met zijn chopper door de straten van New Jersey. Na een zware nacht wordt Ben Lovett wakker in de auto en banjospeler Winston Marshall krijgt zijn kostuum aangemeten door de Haim-zusjes. Ted Dwane maakt zijn entree per schip. De vier afzonderlijke wegen komen samen en na een groepsknuffel geven de heren het beste van zichzelf op het podium.

'Whispers in the Dark' is een single afkomstig van 'Babel', het tweede album van Mumford & Sons dat onlangs de Grammy voor album van het jaar won. De groep is momenteel op tour door Europa en zal op 28 maart het Sportpaleis vullen.

Vorige maand maakte Justin Timberlake bekend dat hij samen met Marcus Mumford werkt aan de soundtrack van 'Inside Llewyn Davis', de nieuwe film van de broers Coen. Daarin zal ook Mumfords vrouw, Carey Mulligan, een rol spelen. (CS)

Regisseur Jim Canty splitste het scherm op in vier delen. Elk van de bandleden kreeg een cameraman mee op weg naar een van hun optredens. Frontman Marcus Mumford toont de rebel in zich en scheurt met zijn chopper door de straten van New Jersey. Na een zware nacht wordt Ben Lovett wakker in de auto en banjospeler Winston Marshall krijgt zijn kostuum aangemeten door de Haim-zusjes. Ted Dwane maakt zijn entree per schip. De vier afzonderlijke wegen komen samen en na een groepsknuffel geven de heren het beste van zichzelf op het podium. 'Whispers in the Dark' is een single afkomstig van 'Babel', het tweede album van Mumford & Sons dat onlangs de Grammy voor album van het jaar won. De groep is momenteel op tour door Europa en zal op 28 maart het Sportpaleis vullen. Vorige maand maakte Justin Timberlake bekend dat hij samen met Marcus Mumford werkt aan de soundtrack van 'Inside Llewyn Davis', de nieuwe film van de broers Coen. Daarin zal ook Mumfords vrouw, Carey Mulligan, een rol spelen. (CS)