Een kleine teaser slash aankondiging van de videoclip voor de single 'Starboy' volstond om de volledige clip te nomineren in de categorie Beste Video voor de MTV EMA's. The Weeknd had het 'voorsmaakje' amper enkele uren vóór de opmerkelijke nominatie gepost op zijn Instagram-account. 'What a mess', klonk het onder meer op Twitter.

tomorrow.

A photo posted by The Weeknd (@theweeknd) on

'Formation' van Beyoncé, 'Famous' van Kanye West, Tame Impala's 'The Less I Know the Better', 'Up&Up' zijn de andere genomineerden voor beste video. De MTV Europe Music Awards worden op 6 november uitgedeeld in Rotterdam.

'Starboy', nu al een hit, is een van de achttien tracks op het gelijknamige nieuwe album dat eind november uitkomt.

(update) De videoclip werd dinsdag gelanceerd.

Een kleine teaser slash aankondiging van de videoclip voor de single 'Starboy' volstond om de volledige clip te nomineren in de categorie Beste Video voor de MTV EMA's. The Weeknd had het 'voorsmaakje' amper enkele uren vóór de opmerkelijke nominatie gepost op zijn Instagram-account. 'What a mess', klonk het onder meer op Twitter.'Formation' van Beyoncé, 'Famous' van Kanye West, Tame Impala's 'The Less I Know the Better', 'Up&Up' zijn de andere genomineerden voor beste video. De MTV Europe Music Awards worden op 6 november uitgedeeld in Rotterdam.'Starboy', nu al een hit, is een van de achttien tracks op het gelijknamige nieuwe album dat eind november uitkomt. (update) De videoclip werd dinsdag gelanceerd.