'Handshake' is terug te vinden op Two Door Cinema Club's tweede album 'Beacon', dat onlangs verscheen. Het horrorachtige clipje voor 'Handshake' werd geregisseerd door Sam Pilling, die eerder al met Wu Lyf, SBTRKT en David Lynch samenwerkte, en werd opgenomen in een Londense bowlingzaak. We zien een man de hoofden van de bandleden afkappen, waarna hij die in de frigo plaatst en wat later als bowlingbal gebruikt.

Bassist Kevin Baird is er alvast niet rouwig om dat MTV de clip bant. 'Het is geweldig! Nog nooit eerder werd iets van onze hand gebannen. Het voelt alsof we een breuk met het verleden hebben gemaakt. Naar mijn gevoel hebben we in het totaal slechts een of twee goeie clips gemaakt, en deze keer wilden we iets spectaculairs doen. Volgens mij is het ons beste clipje ooit.' (JD)

'Handshake' is terug te vinden op Two Door Cinema Club's tweede album 'Beacon', dat onlangs verscheen. Het horrorachtige clipje voor 'Handshake' werd geregisseerd door Sam Pilling, die eerder al met Wu Lyf, SBTRKT en David Lynch samenwerkte, en werd opgenomen in een Londense bowlingzaak. We zien een man de hoofden van de bandleden afkappen, waarna hij die in de frigo plaatst en wat later als bowlingbal gebruikt. Bassist Kevin Baird is er alvast niet rouwig om dat MTV de clip bant. 'Het is geweldig! Nog nooit eerder werd iets van onze hand gebannen. Het voelt alsof we een breuk met het verleden hebben gemaakt. Naar mijn gevoel hebben we in het totaal slechts een of twee goeie clips gemaakt, en deze keer wilden we iets spectaculairs doen. Volgens mij is het ons beste clipje ooit.' (JD)