Het uitgestelde concert van Motörhead in de Brielpoort (Deinze), heeft een nieuwe datum: maandag 24 februari. Wie zijn tickets al had gekocht voor 11 november, mag die houden voor de nieuwe concertdatum.

Door de zwakke gezondheid van frontman Lemmy Kilmister (en aangezien 'middelmatige shows' niet echt zijn ding zijn) moest de Britse band haar Europese zaaltournee noodgedwongen annuleren. Ook het geplande concert op 11 november in de Brielpoort in Deinze viel in het water.

'Ik ben niet van plan om veganisme en alcoholvrije dranken te promoten', liet Kilmister weten via een open brief aan zijn fans. Wel werkt hij aan zijn gezondheid om 'fitter en sterker te zijn dan ooit', zodat hij de fans kan trakteren op wat ze verwachten: rock-'n-roll van de bovenste plank dus. Nieuwe afspraak met Kilmister en zijn discipelen: maandag 24 februari. (DB)

Het uitgestelde concert van Motörhead in de Brielpoort (Deinze), heeft een nieuwe datum: maandag 24 februari. Wie zijn tickets al had gekocht voor 11 november, mag die houden voor de nieuwe concertdatum.Door de zwakke gezondheid van frontman Lemmy Kilmister (en aangezien 'middelmatige shows' niet echt zijn ding zijn) moest de Britse band haar Europese zaaltournee noodgedwongen annuleren. Ook het geplande concert op 11 november in de Brielpoort in Deinze viel in het water. 'Ik ben niet van plan om veganisme en alcoholvrije dranken te promoten', liet Kilmister weten via een open brief aan zijn fans. Wel werkt hij aan zijn gezondheid om 'fitter en sterker te zijn dan ooit', zodat hij de fans kan trakteren op wat ze verwachten: rock-'n-roll van de bovenste plank dus. Nieuwe afspraak met Kilmister en zijn discipelen: maandag 24 februari. (DB)