'Clinton is het gezicht en de stem van het geld, en zal daarom de gevestigde elite terugbetalen wat ze maar willen van zodra ze verkozen is', stelt Morrissey (57) op zijn website True to You. De republikeinse presidentskandidaat Donald Trump vergeleek hij met Amerikaans oud-politicus George Wallace, 'die iedereen haat die niet zoals Trump is'.

Maar ook de Amerikaanse media CNN en Fox News treffen schuld, schrijft de voormalige zanger van The Smiths. Zo wordt democratisch presidentskandidaat Bernie Sanders totaal genegeerd door de media 'omdat hij niet zo bloeddorstig is als de rest', stelt hij. Hij wees erop dat Sanders' eerste successen in de presidentiële race werden verslagen als 'verlies voor Clinton', terwijl een succes van Clinton nooit werd omschreven als 'winst voor Sanders'.

Steun aan Bernie Sanders

Morrissey betoont openlijk zijn steun voor Bernie Sanders, van wie hij het 'onafhankelijke succes' erg bewondert. 'Maar iemand die oproept tot wereldvrede en het redden van het klimaat levert voor CNN geen interessante, verontwaardigde koppen op', stelt hij ontgoocheld vast. 'Trump die niets doet is voor hen nog interessanter dan Sanders die overwinningen behaalt in sommige staten', vult Morrissey aan. 'Is dat Amerika anno 2016?', vraagt hij zich nog af. (OV)

'Clinton is het gezicht en de stem van het geld, en zal daarom de gevestigde elite terugbetalen wat ze maar willen van zodra ze verkozen is', stelt Morrissey (57) op zijn website True to You. De republikeinse presidentskandidaat Donald Trump vergeleek hij met Amerikaans oud-politicus George Wallace, 'die iedereen haat die niet zoals Trump is'.Maar ook de Amerikaanse media CNN en Fox News treffen schuld, schrijft de voormalige zanger van The Smiths. Zo wordt democratisch presidentskandidaat Bernie Sanders totaal genegeerd door de media 'omdat hij niet zo bloeddorstig is als de rest', stelt hij. Hij wees erop dat Sanders' eerste successen in de presidentiële race werden verslagen als 'verlies voor Clinton', terwijl een succes van Clinton nooit werd omschreven als 'winst voor Sanders'.Steun aan Bernie SandersMorrissey betoont openlijk zijn steun voor Bernie Sanders, van wie hij het 'onafhankelijke succes' erg bewondert. 'Maar iemand die oproept tot wereldvrede en het redden van het klimaat levert voor CNN geen interessante, verontwaardigde koppen op', stelt hij ontgoocheld vast. 'Trump die niets doet is voor hen nog interessanter dan Sanders die overwinningen behaalt in sommige staten', vult Morrissey aan. 'Is dat Amerika anno 2016?', vraagt hij zich nog af. (OV)