De Lokerse Feesten pakken uit met een nieuwe topper op hun affiche. Morrissey, ex-zanger van The Smiths en sinds 1988 succesvol solo-artiest, komt op donderdag 4 augustus naar het Waasland. Volgens de organisatoren is het de eerste keer dat Morrissey als solo-artiest op een Belgisch festivalpodium staat.

Morrissey gaat deze zomer op tournee doorheen Groot-Brittannië en speelt onder meer op Glastonbury. Op 4 augustus treden op de Lokerse Feesten ook 2ManyDJs en Gogol Bordello aan.

De Lokerse Feesten duren tien dagen, van vrijdag 29 juli tot en met zondag 7 augustus.

De Lokerse Feesten pakken uit met een nieuwe topper op hun affiche. Morrissey, ex-zanger van The Smiths en sinds 1988 succesvol solo-artiest, komt op donderdag 4 augustus naar het Waasland. Volgens de organisatoren is het de eerste keer dat Morrissey als solo-artiest op een Belgisch festivalpodium staat. Morrissey gaat deze zomer op tournee doorheen Groot-Brittannië en speelt onder meer op Glastonbury. Op 4 augustus treden op de Lokerse Feesten ook 2ManyDJs en Gogol Bordello aan. De Lokerse Feesten duren tien dagen, van vrijdag 29 juli tot en met zondag 7 augustus.