Model Cara Delevingne, die eerder al het gezicht was van campagnes voor H&M, Burberry en Chanel, probeert een nieuwe weg in te slaan en roept daarbij de hulp in van rapper Jay-Z. Delevigne, die de '99 Problems'-zanger begin mei ontmoette op een show van Beyoncé in Londen, wil namelijk muziek uitbrengen met behulp van zijn label 'Roc Nation'. Het label heeft onder andere al platendeals met Rihanna, Kylie Minogue, Calvin Harris, Haim en -hoe kan het ook anders- oprichter Jay-Z.

Delevingne zou volgens The Sun ook al wijze raad in ontvangst hebben genomen van goede vriendin Rita Ora en r&b-zangeres Rihanna. Beiden lieten ook al weten dat Delevingne echt hoopt op een deal met Roc Nation, en dat ze overtuigd zijn dat Jay-Z haar muzikale carrière kan begeleiden waar nodig.

Het model heeft tot op de dag van vandaag nog geen muzikale wonderen verricht, maar mocht in 2012 wel nog de titel 'Model of the Year' in ontvangst nemen op de Britse Fashion Awards, en kreeg een kleine rol in de verfilming van 'Anna Karenina'.

Wie benieuwd is naar Delevingnes zangkunsten, kan hieronder alvast een preview beluisteren. (JD)

Model Cara Delevingne, die eerder al het gezicht was van campagnes voor H&M, Burberry en Chanel, probeert een nieuwe weg in te slaan en roept daarbij de hulp in van rapper Jay-Z. Delevigne, die de '99 Problems'-zanger begin mei ontmoette op een show van Beyoncé in Londen, wil namelijk muziek uitbrengen met behulp van zijn label 'Roc Nation'. Het label heeft onder andere al platendeals met Rihanna, Kylie Minogue, Calvin Harris, Haim en -hoe kan het ook anders- oprichter Jay-Z. Delevingne zou volgens The Sun ook al wijze raad in ontvangst hebben genomen van goede vriendin Rita Ora en r&b-zangeres Rihanna. Beiden lieten ook al weten dat Delevingne echt hoopt op een deal met Roc Nation, en dat ze overtuigd zijn dat Jay-Z haar muzikale carrière kan begeleiden waar nodig. Het model heeft tot op de dag van vandaag nog geen muzikale wonderen verricht, maar mocht in 2012 wel nog de titel 'Model of the Year' in ontvangst nemen op de Britse Fashion Awards, en kreeg een kleine rol in de verfilming van 'Anna Karenina'. Wie benieuwd is naar Delevingnes zangkunsten, kan hieronder alvast een preview beluisteren. (JD)