Miley Cyrus en The Flaming Lips stellen hun album 'Miley Cyrus and Her Dead Petz' voor met een tour. Tijdens een van de shows doen ze dat zonder outfits.

Dat nieuws werd verspreid door Wayne Coyne die een foto via Instagram verspreidde met de gevleugelde woorden: 'Oh fuck Miley Cyrus plant een show, waarin zowel zijn als de bandleden (wij dus) en het publiek COMPLEET naakt zullen zijn en er melk (of een witte substantie die op melk lijkt) gesproeid wordt over iedereen.'

De reden voor deze Woodstockachtige show is de opname van de videoclip voor het nummer Milky Milky Milk van Cyrus.

(LP)

Miley Cyrus en The Flaming Lips stellen hun album 'Miley Cyrus and Her Dead Petz' voor met een tour. Tijdens een van de shows doen ze dat zonder outfits. Dat nieuws werd verspreid door Wayne Coyne die een foto via Instagram verspreidde met de gevleugelde woorden: 'Oh fuck Miley Cyrus plant een show, waarin zowel zijn als de bandleden (wij dus) en het publiek COMPLEET naakt zullen zijn en er melk (of een witte substantie die op melk lijkt) gesproeid wordt over iedereen.'De reden voor deze Woodstockachtige show is de opname van de videoclip voor het nummer Milky Milky Milk van Cyrus. (LP)