De jonge Britse muzikant Miles Kane bracht dit jaar zijn eerste album Colour of the Trap uit. Hieruit kwamen zijn twee hits Come Closer en Rearrange voort. Quicksand is zijn derde single en wordt dus op een speciale manier aan de man gebracht. Fans of mensen die Miles Kane willen leren kennen, surfen naar de website van de zanger en kunnen daar de single gratis downloaden.

De rockgroep The Rascals werd in 2009 opgedoekt omwille van het vertrek van Miles Kane. Hij was er de frontman en verzorgde de zang en gitaar van de band. Hij schreef ook meestal de teksten voor de groep. Ook bij The Last Shadow Puppets heeft hij een tijdje meegedraaid. (JH)Download hier de single Quicksand.

Bekijk hier de videoclip van Rearrange.

De jonge Britse muzikant Miles Kane bracht dit jaar zijn eerste album Colour of the Trap uit. Hieruit kwamen zijn twee hits Come Closer en Rearrange voort. Quicksand is zijn derde single en wordt dus op een speciale manier aan de man gebracht. Fans of mensen die Miles Kane willen leren kennen, surfen naar de website van de zanger en kunnen daar de single gratis downloaden. De rockgroep The Rascals werd in 2009 opgedoekt omwille van het vertrek van Miles Kane. Hij was er de frontman en verzorgde de zang en gitaar van de band. Hij schreef ook meestal de teksten voor de groep. Ook bij The Last Shadow Puppets heeft hij een tijdje meegedraaid. (JH)Download hier de single Quicksand.Bekijk hier de videoclip van Rearrange.