Na drie jaar afwezigheid hebben Dan Auerbach en Patrick Carney van The Black Keys een nieuwe plaat klaar. Om ons warm te maken voor de release lieten ze een obscure videoclip los via het Twitterkanaal van Mike Tyson. Het belooft een cryptische en hypnotiserende plaat te worden als we mogen afgaan op deze teaser.

Het is van 2011 met 'El Camino' geleden dat het duo nog een plaat uitbracht. Op maandag 24 maart verspreiden de rockers hun eerste single, 'Fever'.

Wie The Black Keys hun nieuwe album live wil zien spelen, kan op zaterdag 5 juli afzakken naar Rock Werchter. (LP)

Na drie jaar afwezigheid hebben Dan Auerbach en Patrick Carney van The Black Keys een nieuwe plaat klaar. Om ons warm te maken voor de release lieten ze een obscure videoclip los via het Twitterkanaal van Mike Tyson. Het belooft een cryptische en hypnotiserende plaat te worden als we mogen afgaan op deze teaser. Het is van 2011 met 'El Camino' geleden dat het duo nog een plaat uitbracht. Op maandag 24 maart verspreiden de rockers hun eerste single, 'Fever'. Wie The Black Keys hun nieuwe album live wil zien spelen, kan op zaterdag 5 juli afzakken naar Rock Werchter. (LP)