Het programma van de Lokerse Feesten is opnieuw een beetje uitgebreid: de Libanees-Britse zanger Michael Holbrook Penniman, ofte Mika, komt op vrijdag 31 juli zijn nieuwste single en album komen voorstellen. Op donderdag 6 augustus staat Oscar And The Wolf op het programma. De band rond Max Colombie krijgt gezelschap van techno-knoppendraairer Raving George.

Robert Plant, Wouter Van Vaerenbergh
Robert Plant © Wouter Van Vaerenbergh

Op zondag 9 augustus komt het sterke vierluik met de Malinese sensatie Songhoy Blues - oerblues dat zich situeert tussen Amadou & Mariam en Tinariwen -, reggaeboy Stephen 'Ragga' Marley, en rockheld Robert Plant .

Samen met zijn Sensational Space Shifers zorgde Plant vorig jaar nog voor een van de hoogtepunten van Rock Werchter. Arsenal die dit jaar hun 15e verjaardag vieren, mogen het festival afsluiten.

De 41e editie van de Lokerse Feesten vindt plaats van 31 juli tot en met 9 augustus. (DB)

Het programma van de Lokerse Feesten is opnieuw een beetje uitgebreid: de Libanees-Britse zanger Michael Holbrook Penniman, ofte Mika, komt op vrijdag 31 juli zijn nieuwste single en album komen voorstellen. Op donderdag 6 augustus staat Oscar And The Wolf op het programma. De band rond Max Colombie krijgt gezelschap van techno-knoppendraairer Raving George. Op zondag 9 augustus komt het sterke vierluik met de Malinese sensatie Songhoy Blues - oerblues dat zich situeert tussen Amadou & Mariam en Tinariwen -, reggaeboy Stephen 'Ragga' Marley, en rockheld Robert Plant . Samen met zijn Sensational Space Shifers zorgde Plant vorig jaar nog voor een van de hoogtepunten van Rock Werchter. Arsenal die dit jaar hun 15e verjaardag vieren, mogen het festival afsluiten.De 41e editie van de Lokerse Feesten vindt plaats van 31 juli tot en met 9 augustus. (DB)