Jackson kocht de ranch in 1988 en noemde ze naar het land waar Peter Pan met de Verloren Jongens woont. De popster maakte er een ware speeltuin van met een pretpark, dierentuin en spoorweg. Jackson verloor zijn belangstelling voor Neverland echter nadat het vastgoed door de politie doorzocht was wegens beschuldigingen van kindermisbruik.

Hij leefde de laatste jaren vooral in Los Angeles, waar hij in 2009 ook stierf. Daarna waren er plannen om van Neverland een bedevaartsoord te maken, zoals Graceland voor Elvis Presley, maar daar kwam niets van terecht door juridische problemen en gebrek aan steun. (BELGA)

Jackson kocht de ranch in 1988 en noemde ze naar het land waar Peter Pan met de Verloren Jongens woont. De popster maakte er een ware speeltuin van met een pretpark, dierentuin en spoorweg. Jackson verloor zijn belangstelling voor Neverland echter nadat het vastgoed door de politie doorzocht was wegens beschuldigingen van kindermisbruik.Hij leefde de laatste jaren vooral in Los Angeles, waar hij in 2009 ook stierf. Daarna waren er plannen om van Neverland een bedevaartsoord te maken, zoals Graceland voor Elvis Presley, maar daar kwam niets van terecht door juridische problemen en gebrek aan steun. (BELGA)