De succesvolle eerste editie van het Orion Music + More event, zeg maar het Metallica-festival, krijgt een vervolg in 2013. De tweedaagse dat georganiseerd wordt door de Amerikaanse metalband, vond afgelopen zomer voor het eerste plaats in Atlantic City, New Jersey. Op de affiche stonden een pak bands zoals Arctic Monkeys, Baroness, The Gaslight Anthem, Best Coast, Sepultura en Modest Mouse, met telkens Metallica als headliner.

De tweede editie is gepland op 8 en 9 juni 2013 in Detroit, Michigan. Meer details worden in februari vrijgegeven.

Metallica werkt momenteel aan een nieuw album. Als we de Deense drummer Lars Ulrich mogen geloven gaat het er in de studio luid, snel en hevig aan toe. We hadden niets anders verwacht. De opvolger van 'Death Magnetic' zou in 2014 in de winkelrekken liggen. (DB)

De succesvolle eerste editie van het Orion Music + More event, zeg maar het Metallica-festival, krijgt een vervolg in 2013. De tweedaagse dat georganiseerd wordt door de Amerikaanse metalband, vond afgelopen zomer voor het eerste plaats in Atlantic City, New Jersey. Op de affiche stonden een pak bands zoals Arctic Monkeys, Baroness, The Gaslight Anthem, Best Coast, Sepultura en Modest Mouse, met telkens Metallica als headliner.De tweede editie is gepland op 8 en 9 juni 2013 in Detroit, Michigan. Meer details worden in februari vrijgegeven.Metallica werkt momenteel aan een nieuw album. Als we de Deense drummer Lars Ulrich mogen geloven gaat het er in de studio luid, snel en hevig aan toe. We hadden niets anders verwacht. De opvolger van 'Death Magnetic' zou in 2014 in de winkelrekken liggen. (DB)