Mélanie Laurent levert met 'En T'Attendant' haar eerste album af. De Franse actrice, dochter van een ballerina en de Franse Ned Flanders, speelde onder andere mee in Quentin Tarantino's masterpiece 'Inglorious Basterds'.

Het album bestaat uit tien nummers. Vijf ervan werden geproduced door Joel Shearer, zanger en gitarist van de Amerikaanse band Pedestrian. Aan de overige vijf tracks schreef niemand minder dan Damien Rice mee. De singer-songwriter reisde eerst naar Woodstock, waar de Parijse zangeres het album aan het opnemen was. Daarna reisden ze samen naar Rice's thuisbasis Ierland om het album af te werken.

De eerste single heet net als het album 'En T'Attendant'. De bijhorende videoclip kan je onderaan bekijken. Misschien is het wel een beetje verrassend dat ze niet één van de twee duetten met Damien als eerste single kiest.

Op 14 mei speelt Laurent op Les Nuits Botanique samen met Joseph Arthur, een dubbele aanrader dus.

Astrid Snoeys

Mélanie Laurent levert met 'En T'Attendant' haar eerste album af. De Franse actrice, dochter van een ballerina en de Franse Ned Flanders, speelde onder andere mee in Quentin Tarantino's masterpiece 'Inglorious Basterds'. Het album bestaat uit tien nummers. Vijf ervan werden geproduced door Joel Shearer, zanger en gitarist van de Amerikaanse band Pedestrian. Aan de overige vijf tracks schreef niemand minder dan Damien Rice mee. De singer-songwriter reisde eerst naar Woodstock, waar de Parijse zangeres het album aan het opnemen was. Daarna reisden ze samen naar Rice's thuisbasis Ierland om het album af te werken. De eerste single heet net als het album 'En T'Attendant'. De bijhorende videoclip kan je onderaan bekijken. Misschien is het wel een beetje verrassend dat ze niet één van de twee duetten met Damien als eerste single kiest.Op 14 mei speelt Laurent op Les Nuits Botanique samen met Joseph Arthur, een dubbele aanrader dus.Astrid Snoeys