Nu dEUS even on hold staat, kan Mauro Pawlowski zich weer toeleggen op andere projecten. Eén van die projecten is Hitsville Drunks, een band die hij een aantal jaren geleden stichtte met drummer Herman Houbrechts (Nemo), en die recenter versterkt werd door gitarist Sjoerd Bruil (onder meer Dez Mona) en bassist Jan Wygers (Creature With The Atom Brain).

Powerpop

Hitsville Drunks heeft er dit jaar al een resem clubconcerten op zitten - de band trad in mei onder meer aan op Mauro World in Trix -, en kondigt nu zijn debuutalbum 'Sincerely Average' aan. Daarvoor lieten Pawlowski en co zich inspireren door de powerpop uit de late jaren zeventig en de vroege jaren tachtig, genre Nick Lowe en XTC. Afgaande op de eerste live-impressies, zal de plaat qua sound ook enigszins aanleunen bij 'Songs From A Bad Hat', Mauro's soloalbum uit 2001.

Debuteren met een re-issue

'Sincerely Average' verschijnt begin volgend jaar bij Starman Records, een onafhankelijk label dat zich hoofdzakelijk richt tot heruitgaven van platen uit de jaren '60 en '70. Debuteren met een re-issue: het is de eigenzinnige Mauro Pawlowski ten voeten uit.

Kerstfeest in Trix

Op 25 december geven Mauro en de zijnen een kerstfeest in de Antwerpse Trix. Daar wordt een gelimiteerde cassette verkocht, met daarop een live opgenomen kerstsingle.

file=flash/2013/02/130222mauro_Website_StuBru.flv&skin=http://www.stubru.be/sites/all/themes/stubru/swf/mediaplayer/video/stubru_skin.swf&image=http://www.stubru.be/sites/default/files/article/mauro_0.jpg&streamer=rtmp://vrt.flash.streampower.be:80/stubru/&controlbar=over
Nu dEUS even on hold staat, kan Mauro Pawlowski zich weer toeleggen op andere projecten. Eén van die projecten is Hitsville Drunks, een band die hij een aantal jaren geleden stichtte met drummer Herman Houbrechts (Nemo), en die recenter versterkt werd door gitarist Sjoerd Bruil (onder meer Dez Mona) en bassist Jan Wygers (Creature With The Atom Brain). Powerpop Hitsville Drunks heeft er dit jaar al een resem clubconcerten op zitten - de band trad in mei onder meer aan op Mauro World in Trix -, en kondigt nu zijn debuutalbum 'Sincerely Average' aan. Daarvoor lieten Pawlowski en co zich inspireren door de powerpop uit de late jaren zeventig en de vroege jaren tachtig, genre Nick Lowe en XTC. Afgaande op de eerste live-impressies, zal de plaat qua sound ook enigszins aanleunen bij 'Songs From A Bad Hat', Mauro's soloalbum uit 2001. Debuteren met een re-issue 'Sincerely Average' verschijnt begin volgend jaar bij Starman Records, een onafhankelijk label dat zich hoofdzakelijk richt tot heruitgaven van platen uit de jaren '60 en '70. Debuteren met een re-issue: het is de eigenzinnige Mauro Pawlowski ten voeten uit. Kerstfeest in TrixOp 25 december geven Mauro en de zijnen een kerstfeest in de Antwerpse Trix. Daar wordt een gelimiteerde cassette verkocht, met daarop een live opgenomen kerstsingle.