Hij speelde ooit bij Kris Debruyne en schreef Meisje Meisje voor De Kreuners. Het mag dus niet echt verbazen dat Mauro Pawlowski zich nu ook zélf aan 'het betere Vlaamse lied' waagt, onder de nom de plume Maurits Pauwels.

Met Een Mooie Tijd lanceert Pauwels een eerste EP, met daarop onder meer de gelijknamige debuutsingle, opgenomen bij en gemixt door Pascal Deweze, gewezen frontman van Sukilove en Metal Molly, en tevens lid van de Maurits Pauwels Groep.

2dehands.be
© 2dehands.be

De EP verschijnt niet via de reguliere weg, maar via 2dehands.be. 'Debuteren met een tweedehandsplaat, het is weinigen gegeven', zegt Pauwels daarover. Wie één van de 300 genummerde exemplaren van de EP op de kop wil tikken, surft dus maar beter snel naar 2dehands.be.

Een Mooie Tijd is de voorbode van het dit najaar te verschijnen, door Joris Calluwaerts van STUFF. en Magnus geproducete langspeeldebuut van Maurits Pauwels: Afscheid In Kloten. Pauwels stelt die plaat op 16 oktober voor in de AB, met in zijn voorprogramma nog een andere Pauwel: Pauwel De Meyer, een singer-songwriter uit Sint-Niklaas. Pauwel to the people!

Hij speelde ooit bij Kris Debruyne en schreef Meisje Meisje voor De Kreuners. Het mag dus niet echt verbazen dat Mauro Pawlowski zich nu ook zélf aan 'het betere Vlaamse lied' waagt, onder de nom de plume Maurits Pauwels.Met Een Mooie Tijd lanceert Pauwels een eerste EP, met daarop onder meer de gelijknamige debuutsingle, opgenomen bij en gemixt door Pascal Deweze, gewezen frontman van Sukilove en Metal Molly, en tevens lid van de Maurits Pauwels Groep. De EP verschijnt niet via de reguliere weg, maar via 2dehands.be. 'Debuteren met een tweedehandsplaat, het is weinigen gegeven', zegt Pauwels daarover. Wie één van de 300 genummerde exemplaren van de EP op de kop wil tikken, surft dus maar beter snel naar 2dehands.be. Een Mooie Tijd is de voorbode van het dit najaar te verschijnen, door Joris Calluwaerts van STUFF. en Magnus geproducete langspeeldebuut van Maurits Pauwels: Afscheid In Kloten. Pauwels stelt die plaat op 16 oktober voor in de AB, met in zijn voorprogramma nog een andere Pauwel: Pauwel De Meyer, een singer-songwriter uit Sint-Niklaas. Pauwel to the people!