Frontman van de band, Matt Bellamy, heeft aan het magazine 'Rolling Stone' een tipje van de sluier opgelicht over nieuw werk van de band.

Bellamy vertelde aan 'Rolling Stone' dat ze op hun nieuwe plaat terug willen naar de kern van 'Muse' en meer willen klinken zoals in hun beginperiode. Zo zegt Bellamy dat hij gerust wat minder zal experimenteren op de nieuwe plaat, en dat het allemaal misschien wel wat rustiger zal klinken. Hoe dan ook, er zal een duidelijke breuk zijn met het album van Muse uit 2012 'The 2nd Law'.

Hoewel de zanger nu wel al nieuw werk aan het bespreken is, zal er waarschijnlijk geen nieuw Muse-album uitkomen voor 2015. De fans moeten nog even genieten van eerder verschenen muzikaal werk en nog even nagenieten van het optreden van Muse in Werchter vorige zomer. (LVR)

Frontman van de band, Matt Bellamy, heeft aan het magazine 'Rolling Stone' een tipje van de sluier opgelicht over nieuw werk van de band. Bellamy vertelde aan 'Rolling Stone' dat ze op hun nieuwe plaat terug willen naar de kern van 'Muse' en meer willen klinken zoals in hun beginperiode. Zo zegt Bellamy dat hij gerust wat minder zal experimenteren op de nieuwe plaat, en dat het allemaal misschien wel wat rustiger zal klinken. Hoe dan ook, er zal een duidelijke breuk zijn met het album van Muse uit 2012 'The 2nd Law'. Hoewel de zanger nu wel al nieuw werk aan het bespreken is, zal er waarschijnlijk geen nieuw Muse-album uitkomen voor 2015. De fans moeten nog even genieten van eerder verschenen muzikaal werk en nog even nagenieten van het optreden van Muse in Werchter vorige zomer. (LVR)