Vorige maand sloten ze het Cactusfestival in stijl af, volgende maand staat het innovatieve en invoedrijke collectief uit Bristol opnieuw in België: Massive Attack. Op 9 september verwelkomt de Brusselse Ancienne Belgique de grondleggers van de triphop voor een exclusief, en ongetijfeld magistraal concert.

Het gezelschap dat mee aan de oorsprong lag van het succes van Portishead en Tricky, is live altijd een totaalervaring, met sfeervolle beeldschermen die het publiek helemaal in vervoering brengen. Er zijn slechts weinig namen in de muziekwereld die, sinds 1991, zo luid resoneren als Massive Attack. De voorverkoop start op 14 augustus om 11u. (DB)

Vorige maand sloten ze het Cactusfestival in stijl af, volgende maand staat het innovatieve en invoedrijke collectief uit Bristol opnieuw in België: Massive Attack. Op 9 september verwelkomt de Brusselse Ancienne Belgique de grondleggers van de triphop voor een exclusief, en ongetijfeld magistraal concert. Het gezelschap dat mee aan de oorsprong lag van het succes van Portishead en Tricky, is live altijd een totaalervaring, met sfeervolle beeldschermen die het publiek helemaal in vervoering brengen. Er zijn slechts weinig namen in de muziekwereld die, sinds 1991, zo luid resoneren als Massive Attack. De voorverkoop start op 14 augustus om 11u. (DB)