Voor het eerst sinds Live Entertainment in 2008 de organisatie van Marktrock in handen nam, waren de concerten betalend. Vrijdagavond daagden 6.000 personen op voor Soulsister, Slongs Dievanongs, The Fixkes en Billie Leyers. Ondanks de heisa rond K3, van wie het optreden eerst geannuleerd moest worden, maar die uiteindelijk toch opdaagden voor een gastoptreden in de show van Samson & Gert, kreeg 'Marktrock for Kids' zaterdagochtend 7.400 bezoekers over de vloer. Na een dag van regen daagden zaterdagavond 8.200 personen op.

Milow speelde een thuismatch en liet dat ook merken tussen de nummers door. Zo wees hij bijvoorbeeld op het feit dat hij het nummer 'Canada' als KUL-student aan de Vaartkom schreef, en prees hij de Oude Markt als een van de mooiste pleinen waarop hij al concerteerde. De set bevatte veel hits zoals 'You don't know', 'Ayo technology' en 'Little in the middle'. Milow kondigde nog aan dat hij begin volgend jaar een nieuw album uitbrengt.

Organisator Henk Vermeulen bestempelde de Marktrock-editie van 2015 als "een heel gezellige, sfeervolle editie met een enthousiast publiek en alleen maar tevreden artiesten". Volgens hem heeft Marktrock als betalend festival wel degelijk een toekomst, verwijzend naar de meer dan 20.000 bezoekers.

Voor het eerst sinds Live Entertainment in 2008 de organisatie van Marktrock in handen nam, waren de concerten betalend. Vrijdagavond daagden 6.000 personen op voor Soulsister, Slongs Dievanongs, The Fixkes en Billie Leyers. Ondanks de heisa rond K3, van wie het optreden eerst geannuleerd moest worden, maar die uiteindelijk toch opdaagden voor een gastoptreden in de show van Samson & Gert, kreeg 'Marktrock for Kids' zaterdagochtend 7.400 bezoekers over de vloer. Na een dag van regen daagden zaterdagavond 8.200 personen op. Milow speelde een thuismatch en liet dat ook merken tussen de nummers door. Zo wees hij bijvoorbeeld op het feit dat hij het nummer 'Canada' als KUL-student aan de Vaartkom schreef, en prees hij de Oude Markt als een van de mooiste pleinen waarop hij al concerteerde. De set bevatte veel hits zoals 'You don't know', 'Ayo technology' en 'Little in the middle'. Milow kondigde nog aan dat hij begin volgend jaar een nieuw album uitbrengt. Organisator Henk Vermeulen bestempelde de Marktrock-editie van 2015 als "een heel gezellige, sfeervolle editie met een enthousiast publiek en alleen maar tevreden artiesten". Volgens hem heeft Marktrock als betalend festival wel degelijk een toekomst, verwijzend naar de meer dan 20.000 bezoekers.