"Ik hou van mijn fans in Brussel maar op dit moment raadt men mij aan om mijn concert te annuleren voor de veiligheid van mijn fans, mijn band, crew en iedereen die bij deze tournee betrokken is", zo tweette Mariah Carey om iets voor middernacht.

"Ik hoop jullie snel te zien en stuur jullie mijn gebeden en eeuwige liefde, plezier en licht", zo vervolgde ze even later. "Na de tragische gebeurtenissen van de afgelopen dagen, moet Mariah Carey haar show in Brussel van zondag 27 maart annuleren", zo bevestigt ook concertorganisator Live Nation op zijn website.

"Tickethouders worden verzocht om naar de plaats van aankoop te gaan om hun geld terug te krijgen", zo klinkt het nog.

De Belgische speurders zijn nog op zoek naar verschillende verdachten van de aanslagen van dinsdag op de luchthaven van Zaventem en metrostation Maalbeek in Brussel. (Belga/DB)

"Ik hou van mijn fans in Brussel maar op dit moment raadt men mij aan om mijn concert te annuleren voor de veiligheid van mijn fans, mijn band, crew en iedereen die bij deze tournee betrokken is", zo tweette Mariah Carey om iets voor middernacht. "Ik hoop jullie snel te zien en stuur jullie mijn gebeden en eeuwige liefde, plezier en licht", zo vervolgde ze even later. "Na de tragische gebeurtenissen van de afgelopen dagen, moet Mariah Carey haar show in Brussel van zondag 27 maart annuleren", zo bevestigt ook concertorganisator Live Nation op zijn website. "Tickethouders worden verzocht om naar de plaats van aankoop te gaan om hun geld terug te krijgen", zo klinkt het nog. De Belgische speurders zijn nog op zoek naar verschillende verdachten van de aanslagen van dinsdag op de luchthaven van Zaventem en metrostation Maalbeek in Brussel. (Belga/DB)