Scooter Braun, de manager van Justin Bieber, is een slechte verliezer. Het tieneridool sleepte dit jaar geen Grammy-nominatie in de wacht. Voor de agent voldoende reden om zijn ongenoegen te spuien.

'Grammy-commissie, je hebt het verknald', twitterde de 31-jarige. 'De jongen heeft geleverd: een succesvol album, een uitverkochte tour, en veel mensen voor zich gewonnen.' De beslissing is niet eerlijk: 'Deze keer heeft hij de erkenning werkelijk verdiend, ik heb echt niets goeds te zeggen over een beslissing waar ik het niet mee eens ben.'

'Het ziet er naar uit dat we nog een tijdje de underdog blijven', liet hij de Bieberfans weten. De man heeft zo'n twee miljoen volgers.

De Grammy Awards worden op 10 februari uitgereikt. (Belga)

Scooter Braun, de manager van Justin Bieber, is een slechte verliezer. Het tieneridool sleepte dit jaar geen Grammy-nominatie in de wacht. Voor de agent voldoende reden om zijn ongenoegen te spuien. 'Grammy-commissie, je hebt het verknald', twitterde de 31-jarige. 'De jongen heeft geleverd: een succesvol album, een uitverkochte tour, en veel mensen voor zich gewonnen.' De beslissing is niet eerlijk: 'Deze keer heeft hij de erkenning werkelijk verdiend, ik heb echt niets goeds te zeggen over een beslissing waar ik het niet mee eens ben.''Het ziet er naar uit dat we nog een tijdje de underdog blijven', liet hij de Bieberfans weten. De man heeft zo'n twee miljoen volgers. De Grammy Awards worden op 10 februari uitgereikt. (Belga)