Met 'Vogue', een van haar talrijke 'Greatest Hits', begon Madonna aan haar spectaculair miniconcert tijdens de wereldberoemde halftime van de Super Bowl-finale. The Queen Of Pop verscheen als een soort Cleopatra op een gouden wagen die werd voortgetrokken door Griekse krijgers.

Middelvinger van M.I.A.

De popdiva bracht naast 'Vogue' ook de megahits Like A Prayer en Music. Haar nieuw nummer 'Give Me All Your Luvin' zong ze samen met Nicki Minaj en M.I.A. Die laatste zorgde voor een kleine rel door op het einde van de act haar middelvinger op te steken naar de camera.

Het vertragingssysteem dat door NBC werd ingevoerd sinds de ontblote borst van Janet Jackson tijdens haar concert met Justin Timberlake, in 2004, zag het 'incident' een fractie van een seconde te laat. De Amerikaanse tv-zender bood hiervoor zijn excuses aan.

De 46e Super Bowl werd gewonnen door de New York Giants. Ze versloegen de New England Patriots met 21-17. De beslissende touchdown viel in de slotminuut. (DB)

Met 'Vogue', een van haar talrijke 'Greatest Hits', begon Madonna aan haar spectaculair miniconcert tijdens de wereldberoemde halftime van de Super Bowl-finale. The Queen Of Pop verscheen als een soort Cleopatra op een gouden wagen die werd voortgetrokken door Griekse krijgers.Middelvinger van M.I.A.De popdiva bracht naast 'Vogue' ook de megahits Like A Prayer en Music. Haar nieuw nummer 'Give Me All Your Luvin' zong ze samen met Nicki Minaj en M.I.A. Die laatste zorgde voor een kleine rel door op het einde van de act haar middelvinger op te steken naar de camera. Het vertragingssysteem dat door NBC werd ingevoerd sinds de ontblote borst van Janet Jackson tijdens haar concert met Justin Timberlake, in 2004, zag het 'incident' een fractie van een seconde te laat. De Amerikaanse tv-zender bood hiervoor zijn excuses aan. De 46e Super Bowl werd gewonnen door de New York Giants. Ze versloegen de New England Patriots met 21-17. De beslissende touchdown viel in de slotminuut. (DB)