Toen Madonna vorige week binnenwandelde bij de Tonight Show en zichzelf outte als "closet comedian", had gastheer Jimmy Fallon uiteraard geen andere keus anders dan haar een microfoon toe te stoppen en haar het podium op te duwen. Zeker nadat ze zo expliciet vertelde dat ze door al die overdaad waaraan ze steeds moet toegeven op het podium, ook zo vaak verlangt naar de simpliciteit van stand-up comedy.

Die overvloed van danspasjes lijkt Madonna achter niet helemaal achter zich te kunnen laten op een podium. Ze beweegt namelijk om haar microfoon heen alsof ze een zorgvuldig uitgedachte, hoewel licht eentonige, choreografie uitvoert, terwijl ze meedanst op het ritme van haar 'hoe dan ooks', haar 'uhms' en het lichte gegrinnik van het studiopubliek. Ze heeft het vooral over het daten van jongere mannen en over de vele Picasso's en Warhols die ze in haar wandelgangen heeft opgehangen; zoals wij allemaal natuurlijk.

Madonna probeert, en dappere pogingen moeten we toejuichen, al is het wel jammer dat het grappigste moment passeert wanneer Jimmy Fallon in de achtergrond zijn hele - jawel, zijn héle - gezicht in zijn handen slaat van het lachen. (EDW)

Toen Madonna vorige week binnenwandelde bij de Tonight Show en zichzelf outte als "closet comedian", had gastheer Jimmy Fallon uiteraard geen andere keus anders dan haar een microfoon toe te stoppen en haar het podium op te duwen. Zeker nadat ze zo expliciet vertelde dat ze door al die overdaad waaraan ze steeds moet toegeven op het podium, ook zo vaak verlangt naar de simpliciteit van stand-up comedy.Die overvloed van danspasjes lijkt Madonna achter niet helemaal achter zich te kunnen laten op een podium. Ze beweegt namelijk om haar microfoon heen alsof ze een zorgvuldig uitgedachte, hoewel licht eentonige, choreografie uitvoert, terwijl ze meedanst op het ritme van haar 'hoe dan ooks', haar 'uhms' en het lichte gegrinnik van het studiopubliek. Ze heeft het vooral over het daten van jongere mannen en over de vele Picasso's en Warhols die ze in haar wandelgangen heeft opgehangen; zoals wij allemaal natuurlijk.Madonna probeert, en dappere pogingen moeten we toejuichen, al is het wel jammer dat het grappigste moment passeert wanneer Jimmy Fallon in de achtergrond zijn hele - jawel, zijn héle - gezicht in zijn handen slaat van het lachen. (EDW)