Madonna heeft de data van haar nakende 'Rebel Heart Tour' bekendgemaakt. In 35 steden zal de queen of pop concerteren, waarvan 14 in Europa en één locatie in België: het Antwerpse Sportpaleis, op 28 november. Madge was al eerder te gast op Werchter Boutique en in het Koning Boudewijnstadion, maar nu staat ze voor het eerst indoor in ons land.

'Madonna is nog altijd één van de meest succesvolle tourende artiesten in de geschiedenis. Haar shows zijn legendarisch en we zijn erg opgetogen om haar opnieuw aan boord te hebben', zegt Arthur Fogel, directeur van Live Nation Global Touring. Ook Amsterdam (5 december) en Parijs (9 december) staan op de agenda.

Op 9 maart ligt haar nieuwste album in de rekken. 'Rebel Heart', haar dertiende studioplaat, wordt intussen op lovende kritieken ontvangen. 'Haar beste plaat in zeventien jaar', schreef de Britse krant The Sun (UK).

De gegeerde tickets voor het Antwerpse concert zijn beschikbaar vanaf maandag 9 maart (10u). De reguliere prijzen variëren van 51 euro tot 181 euro. Snel zijn is de boodschap.

Madonna heeft de data van haar nakende 'Rebel Heart Tour' bekendgemaakt. In 35 steden zal de queen of pop concerteren, waarvan 14 in Europa en één locatie in België: het Antwerpse Sportpaleis, op 28 november. Madge was al eerder te gast op Werchter Boutique en in het Koning Boudewijnstadion, maar nu staat ze voor het eerst indoor in ons land.'Madonna is nog altijd één van de meest succesvolle tourende artiesten in de geschiedenis. Haar shows zijn legendarisch en we zijn erg opgetogen om haar opnieuw aan boord te hebben', zegt Arthur Fogel, directeur van Live Nation Global Touring. Ook Amsterdam (5 december) en Parijs (9 december) staan op de agenda.Op 9 maart ligt haar nieuwste album in de rekken. 'Rebel Heart', haar dertiende studioplaat, wordt intussen op lovende kritieken ontvangen. 'Haar beste plaat in zeventien jaar', schreef de Britse krant The Sun (UK).De gegeerde tickets voor het Antwerpse concert zijn beschikbaar vanaf maandag 9 maart (10u). De reguliere prijzen variëren van 51 euro tot 181 euro. Snel zijn is de boodschap.