De bewerkte beelden van helden als John, Lennon, Bob Marley, Nelson Mandela en Martin Luther King - vastgebonden in het gelaat - die Madonna postte op haar Instagram-account enthousiasmeerden sommige fans, maar waren vooral een bron van ergernis bij vele anderen. Dat klonk van 'stom en goedkoop' tot 'respectloos' en 'racistisch' in de (vele) reacties bij de foto's.

Madge heeft zich intussen verontschuldigd voor het 'misverstand'. In een poging om eigenhandig ruchtbaarheid te brengen aan haar nakende album 'Rebel Heart' wilde ze naar eigen zeggen enkel 'mensen tonen die ze bewondert vanwege hun rebelse karakter', verwijzend naar de titel van haar album. 'Ik wil mezelf niet vergelijken met hen', zei de queen of pop nog. 'En ik ben zeker niet racistisch.'

This ??#rebelheart had a dream!

A photo posted by Madonna (@madonna) on

This??#rebelheart sang about ONE LOVE!

Una foto pubblicata da Madonna (@madonna) in data:

This??#rebelheart fought for freedom!

Een foto die is geplaatst door Madonna (@madonna) op

X-mas is coming early! Pre order my album and download 6 tracks! Happy Holidays! ??#rebelheart

Et billede slået op af Madonna (@madonna) den

'Rebel Heart' komt uit in maart.

De bewerkte beelden van helden als John, Lennon, Bob Marley, Nelson Mandela en Martin Luther King - vastgebonden in het gelaat - die Madonna postte op haar Instagram-account enthousiasmeerden sommige fans, maar waren vooral een bron van ergernis bij vele anderen. Dat klonk van 'stom en goedkoop' tot 'respectloos' en 'racistisch' in de (vele) reacties bij de foto's. Madge heeft zich intussen verontschuldigd voor het 'misverstand'. In een poging om eigenhandig ruchtbaarheid te brengen aan haar nakende album 'Rebel Heart' wilde ze naar eigen zeggen enkel 'mensen tonen die ze bewondert vanwege hun rebelse karakter', verwijzend naar de titel van haar album. 'Ik wil mezelf niet vergelijken met hen', zei de queen of pop nog. 'En ik ben zeker niet racistisch.''Rebel Heart' komt uit in maart.