Mac Demarco is tijdens een concert op de campus van Santa Barbara in de boeien geslagen. Volgens de plaatselijke ordediensten hing de Canadees iets te veel de bad boy uit door eerst te crowdsurfen en dan aan de balken van het plafond te hangen. De zanger deed dat nadat de politie het kleine zaaltje was binnengestormd en twee twintigers meenam omdat ze zich te agressief gedroegen tegenover andere concertgangers. Toen Demarco na het rondje crowdsurfen en zijn avontuur aan de balken opnieuw het podium wilde beklimmen, werd ook hij in de boeien geslagen.

Pas toen het gezelschap in de politiewagen stapte, beseften de agenten dat ze ook de zanger hadden gearresteerd. Het optreden concert werd niet meer hervat. Demarco postte deze foto op zijn Instagram-account met enkele hashtags aan het adres van de hoeders van de wet.

Mac Demarco is tijdens een concert op de campus van Santa Barbara in de boeien geslagen. Volgens de plaatselijke ordediensten hing de Canadees iets te veel de bad boy uit door eerst te crowdsurfen en dan aan de balken van het plafond te hangen. De zanger deed dat nadat de politie het kleine zaaltje was binnengestormd en twee twintigers meenam omdat ze zich te agressief gedroegen tegenover andere concertgangers. Toen Demarco na het rondje crowdsurfen en zijn avontuur aan de balken opnieuw het podium wilde beklimmen, werd ook hij in de boeien geslagen.Pas toen het gezelschap in de politiewagen stapte, beseften de agenten dat ze ook de zanger hadden gearresteerd. Het optreden concert werd niet meer hervat. Demarco postte deze foto op zijn Instagram-account met enkele hashtags aan het adres van de hoeders van de wet.