Voor duistere elektronische muziek ben je bij BOLT RUIN aan het juiste adres. De groep verenigt de delicaatheid van klassieke muziek met de energie van hardcore punk. Het resultaat zijn lagen krakende texturen, schurende tape-loops en verwrongen stemmen die botsen met gebroken ritmes en een donderende bass. Het is de perfecte soundtrack bij overwoekerde industriële landschappen, tussen filmische schoonheid en brute decors. Qua vibe sluiten ze aan bij het werk van Forst Swards, Blanck Mass en Ben Frost.

De debuutplaat, met cello arrangementen door Dialect en samples van Le Mystère Des Voix Bulgares kwam in maart uit. Op Theater Aan Zee toonde de groep zich van z'n meest intieme, beklijvende kant. Beluister het fragment hieronder.

Voor duistere elektronische muziek ben je bij BOLT RUIN aan het juiste adres. De groep verenigt de delicaatheid van klassieke muziek met de energie van hardcore punk. Het resultaat zijn lagen krakende texturen, schurende tape-loops en verwrongen stemmen die botsen met gebroken ritmes en een donderende bass. Het is de perfecte soundtrack bij overwoekerde industriële landschappen, tussen filmische schoonheid en brute decors. Qua vibe sluiten ze aan bij het werk van Forst Swards, Blanck Mass en Ben Frost. De debuutplaat, met cello arrangementen door Dialect en samples van Le Mystère Des Voix Bulgares kwam in maart uit. Op Theater Aan Zee toonde de groep zich van z'n meest intieme, beklijvende kant. Beluister het fragment hieronder.