Dat zegt ze in een interview met de Britse krant The Times. Volgens Anderson heeft het niet veel gescheeld. "Het was heel erg. Hij was aan het sterven", zegt ze. Het ging om een zware operatie, maar die verliep zonder complicaties.

Nog volgens Anderson zal het wel een tijdje duren voor de gewezen Velvet Underground-zanger er weer bovenop is. "Ik denk niet dat hij weer helemaal de oude wordt, maar hij zal zijn activiteiten de komende maanden opnieuw oppikken. Hij is al begonnen met tai chi." (Belga/MS)

Dat zegt ze in een interview met de Britse krant The Times. Volgens Anderson heeft het niet veel gescheeld. "Het was heel erg. Hij was aan het sterven", zegt ze. Het ging om een zware operatie, maar die verliep zonder complicaties. Nog volgens Anderson zal het wel een tijdje duren voor de gewezen Velvet Underground-zanger er weer bovenop is. "Ik denk niet dat hij weer helemaal de oude wordt, maar hij zal zijn activiteiten de komende maanden opnieuw oppikken. Hij is al begonnen met tai chi." (Belga/MS)