Lisa Smolders presenteerde bij Studio Brussel de programma's 'Sex, drugs & rock 'n roll', 'Super Sunday', Blok party en 'De middag draait door'. Voor het programma 'Music at work' was ze de sidekick van Christophe Lambrecht en in 'On the rocks' blikt ze met Ilse Liebens terug op de geschiedenis van Belgische festivals.

Voor het Canvasprogramma 'Reyers Laat' was ze een tijdje assistent-presentator, en op Acht presenteerde ze 'Metropolis' en 'Humo's Rock Rally Rapport'. Of ze nu opnieuw aan de slag gaat voor de televisie is niet bekend. Wel staat vast dat ze in het najaar deelneemt aan 'Slimste Mens ter Wereld' op VIER.

Vrijdag 28 juni wordt haar laatste werkdag. Ze verlaat Studio Brussel 'op eigen vraag en in de beste verstandhouding'. (DB)

Lisa Smolders presenteerde bij Studio Brussel de programma's 'Sex, drugs & rock 'n roll', 'Super Sunday', Blok party en 'De middag draait door'. Voor het programma 'Music at work' was ze de sidekick van Christophe Lambrecht en in 'On the rocks' blikt ze met Ilse Liebens terug op de geschiedenis van Belgische festivals. Voor het Canvasprogramma 'Reyers Laat' was ze een tijdje assistent-presentator, en op Acht presenteerde ze 'Metropolis' en 'Humo's Rock Rally Rapport'. Of ze nu opnieuw aan de slag gaat voor de televisie is niet bekend. Wel staat vast dat ze in het najaar deelneemt aan 'Slimste Mens ter Wereld' op VIER.Vrijdag 28 juni wordt haar laatste werkdag. Ze verlaat Studio Brussel 'op eigen vraag en in de beste verstandhouding'. (DB)