Allen vertelde een journalist van de Britse tabloid Daily Star dat ze opnieuw in de studio zit om te werken aan nieuwe songs. De Britse zangeres zei dat haar derde langspeler ten vroegste begin volgend jaar in de rekken ligt.

Break Allen kondigde drie jaar geleden aan dat ze geen soloplaten meer wou maken. De zangeres hield zich de voorbije jaren wel nog bezig met muziek. Allen richtte het platenlabel 'In The Name Of' op en schreef de muziek voor de musicalversie van 'Bridget Jones's Diary'.

Succes

Lily Allen werd in 2005 wereldberoemd via Myspace. Dankzij haar succes op de sociaalnetwerksite boden topproducers als Mark Ronson en Greg Kirstin hun diensten aan om de zangeres te helpen bij het schrijven van haar debuutalbum.

'Alright, Still' ging vijf miljoen keer over de toonbank en haalde driedubbel platina in het VK. Allens tweede album 'It's Not Me, It's You' haalde in het VK opnieuw drie keer platina maar was in het buitenland minder succesvol dan 'Alright, Still'. In totaal werden er twee miljoen exemplaren van het album verkocht. (BW)

Allen vertelde een journalist van de Britse tabloid Daily Star dat ze opnieuw in de studio zit om te werken aan nieuwe songs. De Britse zangeres zei dat haar derde langspeler ten vroegste begin volgend jaar in de rekken ligt.Break Allen kondigde drie jaar geleden aan dat ze geen soloplaten meer wou maken. De zangeres hield zich de voorbije jaren wel nog bezig met muziek. Allen richtte het platenlabel 'In The Name Of' op en schreef de muziek voor de musicalversie van 'Bridget Jones's Diary'.Succes Lily Allen werd in 2005 wereldberoemd via Myspace. Dankzij haar succes op de sociaalnetwerksite boden topproducers als Mark Ronson en Greg Kirstin hun diensten aan om de zangeres te helpen bij het schrijven van haar debuutalbum. 'Alright, Still' ging vijf miljoen keer over de toonbank en haalde driedubbel platina in het VK. Allens tweede album 'It's Not Me, It's You' haalde in het VK opnieuw drie keer platina maar was in het buitenland minder succesvol dan 'Alright, Still'. In totaal werden er twee miljoen exemplaren van het album verkocht. (BW)