De 27-jarige Lily Allen gaat voortaan als Lily Rose Cooper door het leven. In juni 2011 trouwde de zangeres met de Brit Sam Cooper. Het koppel heeft een dochter, Ethel, en verwacht een tweede kindje in december.

De zangeres, die in 2010 kapte met de muziekwereld, vertelde onlangs dat ze opnieuw in de studio zit om te werken aan nieuwe songs. Haar derde langspeler zou ten vroegste begin 2013 in de rekken liggen.

Lily Allen, bekend van nummers als Smile, Fuck You en The Fear, is één van de eerste artiesten die wereldwijd doorbrak dankzij MySpace. (DB)

De 27-jarige Lily Allen gaat voortaan als Lily Rose Cooper door het leven. In juni 2011 trouwde de zangeres met de Brit Sam Cooper. Het koppel heeft een dochter, Ethel, en verwacht een tweede kindje in december.De zangeres, die in 2010 kapte met de muziekwereld, vertelde onlangs dat ze opnieuw in de studio zit om te werken aan nieuwe songs. Haar derde langspeler zou ten vroegste begin 2013 in de rekken liggen. Lily Allen, bekend van nummers als Smile, Fuck You en The Fear, is één van de eerste artiesten die wereldwijd doorbrak dankzij MySpace. (DB)