Lily Allen zet haar zangcarrière tijdelijk op pauze. De Britse zangeres die eergisteren op de NME-awards nog de Give It Back Award in de wacht sleepte - en daarna overigens backstage Courtney Love nog de huid vol schold - kondigde aan dat ze zich in de toekomst met andere projecten zal bezighouden.

Toekomstige beslommeringen zullen onder andere het openen van een vintage kledingwinkel inhouden. De shop gaat Lucy In Disguise heten en zal vintage kledij aan democratische prijzen uitlene. ''Amazing stuff, so girls can come in and pick something for a night out and just have fun'', aldus Lily Allen.

Na de NME-awards eergisteren kondigde Allen nog aan dat ze er niet volledig mee kapt, en dat er ''maybe in a year or five'' nog een album aan kan komen. U weze gewaarschuwd!

Hieronder LDN van Lily Allen, onversterkt!

Elisah Vandaele

Lily Allen zet haar zangcarrière tijdelijk op pauze. De Britse zangeres die eergisteren op de NME-awards nog de Give It Back Award in de wacht sleepte - en daarna overigens backstage Courtney Love nog de huid vol schold - kondigde aan dat ze zich in de toekomst met andere projecten zal bezighouden. Toekomstige beslommeringen zullen onder andere het openen van een vintage kledingwinkel inhouden. De shop gaat Lucy In Disguise heten en zal vintage kledij aan democratische prijzen uitlene. ''Amazing stuff, so girls can come in and pick something for a night out and just have fun'', aldus Lily Allen. Na de NME-awards eergisteren kondigde Allen nog aan dat ze er niet volledig mee kapt, en dat er ''maybe in a year or five'' nog een album aan kan komen. U weze gewaarschuwd! Hieronder LDN van Lily Allen, onversterkt!Elisah Vandaele