Met haar versie van 'Somewhere Only We Know' staat ze in Groot-Brittannië aan de top van de hitlijsten.

De cover wordt gebruikt als nummer bij een reclamespot van John Lewis, dat is een Britse e-shop waar je zowat alles kan vinden. Het nummer, dat onder handen werd genomen door Allen, steeg meteen naar de top van de Britse hitlijsten. Dat schrijft NME.

Het is het derde nummer van Allen dat de eerste plaats in de Britse hitlijsten wist te veroveren. Eerder gingen 'Smile' uit 2006 en 'The Fear' uit 2009 het 'nieuwe' nummer voor. Momenteel staat ze niet enkel met de cover van Keane in de hitlijsten, maar ook met haar nieuwe, eigen single 'Hard Out There'. Zo kwam ze in Groot-Brittannië binnen op de 9e plaats.

Lily zelf is alvast in de wolken met deze muzikale prestatie, zo vertelde ze aan The Official Charts Company. "Ik ben ontzettend blij dat mijn cover van 'Somewhere Only We Know' op nummer één staat, maar ben heel blij dat ik twee nummers in de top tien heb staan. Bedankt aan iedereen die me gesteund heeft. Ik kijk enorm uit naar 2014!". (LVR)

Met haar versie van 'Somewhere Only We Know' staat ze in Groot-Brittannië aan de top van de hitlijsten. De cover wordt gebruikt als nummer bij een reclamespot van John Lewis, dat is een Britse e-shop waar je zowat alles kan vinden. Het nummer, dat onder handen werd genomen door Allen, steeg meteen naar de top van de Britse hitlijsten. Dat schrijft NME. Het is het derde nummer van Allen dat de eerste plaats in de Britse hitlijsten wist te veroveren. Eerder gingen 'Smile' uit 2006 en 'The Fear' uit 2009 het 'nieuwe' nummer voor. Momenteel staat ze niet enkel met de cover van Keane in de hitlijsten, maar ook met haar nieuwe, eigen single 'Hard Out There'. Zo kwam ze in Groot-Brittannië binnen op de 9e plaats. Lily zelf is alvast in de wolken met deze muzikale prestatie, zo vertelde ze aan The Official Charts Company. "Ik ben ontzettend blij dat mijn cover van 'Somewhere Only We Know' op nummer één staat, maar ben heel blij dat ik twee nummers in de top tien heb staan. Bedankt aan iedereen die me gesteund heeft. Ik kijk enorm uit naar 2014!". (LVR)