Als het van Liam Gallagher afhangt, dan verdwijnt de speciale Oasis-heruitgave van 'Definitely Maybe' gewoon in de vuilbak. 'Hoe kun je iets remasteren dat al perfect is? Koop het niet. Laat het voor wat het is', twittert hij. Benieuwd wat die andere kemphaan Noel daarop te zeggen heeft.

'Definitely Maybe', het straffe debuutalbum van de band uit Manchester, viert dit jaar haar 20ste verjaardag met een speciale reissue op 20 mei. Naast songs als 'Shakermaker' en 'Live Forever' zal de gepimpte plaat ook aangevuld worden met rariteiten en eerder onuitgebrachte tracks. De song 'Supersonic' krijgt nog een speciale vinylrelease op record Store Day, 19 april. (DB)

Als het van Liam Gallagher afhangt, dan verdwijnt de speciale Oasis-heruitgave van 'Definitely Maybe' gewoon in de vuilbak. 'Hoe kun je iets remasteren dat al perfect is? Koop het niet. Laat het voor wat het is', twittert hij. Benieuwd wat die andere kemphaan Noel daarop te zeggen heeft.'Definitely Maybe', het straffe debuutalbum van de band uit Manchester, viert dit jaar haar 20ste verjaardag met een speciale reissue op 20 mei. Naast songs als 'Shakermaker' en 'Live Forever' zal de gepimpte plaat ook aangevuld worden met rariteiten en eerder onuitgebrachte tracks. De song 'Supersonic' krijgt nog een speciale vinylrelease op record Store Day, 19 april. (DB)