Hij verblijft sinds enkele dagen in het Leuvense UZ Gasthuisberg, maar is volgens zijn bassist Jean Vandooren momenteel goed herstellend. "Het zal nog wat tijd vergen, maar we hebben er goede hoop op dat hij terug volledig herstelt", aldus Vandooren.

Big Bill maakte in het begin van de jaren 70 in Leuven furore met rock- en bluesnummers in onvervalst Leuvens dialect, zoals "Ene me hesp" en "Stoase Blues" en zijn lp "Big Bill in 1974". In 1978 bracht hij in zijn tweede lp "Sit on it" ook enkele ska-nummers zoals "Tes ka". Zijn uitstekende live-reputatie resulteerde in 1995 in de lp "Allee live".

Tot voor kort bleef Big Bill doorgaan met het geven van concerten. (Belga/MS)

Hij verblijft sinds enkele dagen in het Leuvense UZ Gasthuisberg, maar is volgens zijn bassist Jean Vandooren momenteel goed herstellend. "Het zal nog wat tijd vergen, maar we hebben er goede hoop op dat hij terug volledig herstelt", aldus Vandooren. Big Bill maakte in het begin van de jaren 70 in Leuven furore met rock- en bluesnummers in onvervalst Leuvens dialect, zoals "Ene me hesp" en "Stoase Blues" en zijn lp "Big Bill in 1974". In 1978 bracht hij in zijn tweede lp "Sit on it" ook enkele ska-nummers zoals "Tes ka". Zijn uitstekende live-reputatie resulteerde in 1995 in de lp "Allee live". Tot voor kort bleef Big Bill doorgaan met het geven van concerten. (Belga/MS)