Op 19 april ligt het nieuwe album van Will.i.am in de rekken. Voor dit album, dat #willpower zal heten en invloeden heeft van pop en electro, kon de artiest rekenen op de hulp van heel wat grote namen zoals Justin Bieber, Britney Spears en Lil Wayne. Maar Will.i.am zou nog beroep gedaan hebben op andere artiesten, al hadden zij daar blijkbaar geen weet van.

'Let's Go', het vijfde nummer op #willpower, zou verdacht veel lijken op 'Rebound' van Mat Zo & Arty. Dat zegt onder andere The Huffington Post. Arty gaf via Twitter te kennen dat niemand Anjunabeats, het label dat de rechten heeft op 'Rebound', gecontacteerd heeft. Zo, de andere helft van het duo, heeft zijn twitteraccount verwijderd maar plaatste wel volgende boodschap op Facebook: "Will I'm Not..."

Het is niet de eerste keer dat Will.i.am ervan beschuldigd wordt zijn materiaal elders te halen. Zo werd hij inmiddels ook aangeklaagd voor het nummer 'Scream & Shout', dat hij met zangeres Britney Spears opnam en wat ook te horen zal zijn op #willpower.

Is al deze heisa terecht? Beluister hier de songs en beslis voor jezelf of er een geurtje aan zit. (JH)

Op 19 april ligt het nieuwe album van Will.i.am in de rekken. Voor dit album, dat #willpower zal heten en invloeden heeft van pop en electro, kon de artiest rekenen op de hulp van heel wat grote namen zoals Justin Bieber, Britney Spears en Lil Wayne. Maar Will.i.am zou nog beroep gedaan hebben op andere artiesten, al hadden zij daar blijkbaar geen weet van. 'Let's Go', het vijfde nummer op #willpower, zou verdacht veel lijken op 'Rebound' van Mat Zo & Arty. Dat zegt onder andere The Huffington Post. Arty gaf via Twitter te kennen dat niemand Anjunabeats, het label dat de rechten heeft op 'Rebound', gecontacteerd heeft. Zo, de andere helft van het duo, heeft zijn twitteraccount verwijderd maar plaatste wel volgende boodschap op Facebook: "Will I'm Not..." Het is niet de eerste keer dat Will.i.am ervan beschuldigd wordt zijn materiaal elders te halen. Zo werd hij inmiddels ook aangeklaagd voor het nummer 'Scream & Shout', dat hij met zangeres Britney Spears opnam en wat ook te horen zal zijn op #willpower. Is al deze heisa terecht? Beluister hier de songs en beslis voor jezelf of er een geurtje aan zit. (JH)