In de komende Europese tournee zal de viervoudige Grammy Award-winnaar ('Best Male Rock Vocal Performance') zijn nieuwste album 'Black and White America' voorstellen aan het Europese publiek.

Het negende studioalbum van Lenny Kravitz ligt eind augustus in de winkels en de eerste single 'Stand' gaat al in juni in première. Op zondag 30 oktober kunnen de Belgische fans in het Sportpaleis terecht voor de officiële voorstelling van deze nieuwe cd.

De ticketverkoop start op zaterdag 4 juni om 9u. Tickets, gaande van 36 tot 47 euro, via Proximus Go For Music: 0900 2 60 60.

N.M.

In de komende Europese tournee zal de viervoudige Grammy Award-winnaar ('Best Male Rock Vocal Performance') zijn nieuwste album 'Black and White America' voorstellen aan het Europese publiek. Het negende studioalbum van Lenny Kravitz ligt eind augustus in de winkels en de eerste single 'Stand' gaat al in juni in première. Op zondag 30 oktober kunnen de Belgische fans in het Sportpaleis terecht voor de officiële voorstelling van deze nieuwe cd. De ticketverkoop start op zaterdag 4 juni om 9u. Tickets, gaande van 36 tot 47 euro, via Proximus Go For Music: 0900 2 60 60. N.M.