Al meer dan een halve eeuw verkennen jazzmeesters Herbie Hancock en Armando Anthony 'Chick' Corea nieuwe horizonten. Wanneer hun muzikale parcours elkaar kruist, levert dit keer op keer muzikaal vuurwerk op. Denk maar aan het live album 'An evening with Herbie Hancock & Chick Corea: in concert' of het Skoda Jazz Festival in de Koningin Elisabethzaal, waar Hancock op het podium sprong tijdens Chick Corea's 'Five Peace Band'.

Zowel Hancock als Corea deelt een muzikaal verleden met Miles Davis en wordt beschouwd als een van de meest invloedrijke pianisten ter wereld.

Het duoconcert in het Paleis voor Schone Kunsten is een unieke kans om getuige te zijn van de jarenlange muzikale band tussen deze twee jazzlegendes. (LP)

Surf voor meer info naar de website van de Bozar.

Al meer dan een halve eeuw verkennen jazzmeesters Herbie Hancock en Armando Anthony 'Chick' Corea nieuwe horizonten. Wanneer hun muzikale parcours elkaar kruist, levert dit keer op keer muzikaal vuurwerk op. Denk maar aan het live album 'An evening with Herbie Hancock & Chick Corea: in concert' of het Skoda Jazz Festival in de Koningin Elisabethzaal, waar Hancock op het podium sprong tijdens Chick Corea's 'Five Peace Band'.Zowel Hancock als Corea deelt een muzikaal verleden met Miles Davis en wordt beschouwd als een van de meest invloedrijke pianisten ter wereld. Het duoconcert in het Paleis voor Schone Kunsten is een unieke kans om getuige te zijn van de jarenlange muzikale band tussen deze twee jazzlegendes. (LP)Surf voor meer info naar de website van de Bozar.