Muzikante Laurie Anderson heeft een heel persoonlijke brief geschreven aan haar overleden echtgenoot Lou Reed (71).

Er is al heel wat gezegd en geschreven over de overleden zanger Lou Reed, maar nu heeft zijn vrouw, Laurie Anderson, ook een publiekelijke boodschap aan haar overleden man gericht. Haar eerbetoon werd gepubliceerd in het Amerikaanse muziektijdschrift Rolling Stone.

In haar tekst vertelt Anderson over haar relatie met Lou Reed en ze heeft het ook over de omstandigheden van zijn overlijden. Zo legt Anderson uit de hij in New York al jaren werd behandeld voor hepatitis C en een leverontsteking, die in de loop der jaren steeds verergerde en uiteindelijk de vorm aannam van leverkanker en diabetes.

Ze schrijft ook over de laatste momenten van haar man: "Hij had een wonderlijke expressie op zijn gezicht toen hij stierf. Ik hield de persoon van wie ik het meest hield in mijn armen en praatte tegen hem terwijl hij stierf". Het volledige artikel van Laurie Anderson aan haar man kan je exclusief hier lezen. (LVR)

Muzikante Laurie Anderson heeft een heel persoonlijke brief geschreven aan haar overleden echtgenoot Lou Reed (71). Er is al heel wat gezegd en geschreven over de overleden zanger Lou Reed, maar nu heeft zijn vrouw, Laurie Anderson, ook een publiekelijke boodschap aan haar overleden man gericht. Haar eerbetoon werd gepubliceerd in het Amerikaanse muziektijdschrift Rolling Stone. In haar tekst vertelt Anderson over haar relatie met Lou Reed en ze heeft het ook over de omstandigheden van zijn overlijden. Zo legt Anderson uit de hij in New York al jaren werd behandeld voor hepatitis C en een leverontsteking, die in de loop der jaren steeds verergerde en uiteindelijk de vorm aannam van leverkanker en diabetes. Ze schrijft ook over de laatste momenten van haar man: "Hij had een wonderlijke expressie op zijn gezicht toen hij stierf. Ik hield de persoon van wie ik het meest hield in mijn armen en praatte tegen hem terwijl hij stierf". Het volledige artikel van Laurie Anderson aan haar man kan je exclusief hier lezen. (LVR)