De vier nieuwe nummers die te zien zijn in de 18-minuten durende film heten 'Take the Night Off', 'I Was an Eagle', 'You Know' en 'Breathe', en zijn tevens ook de eerste nummers op Laura Marling's nieuwe plaat 'Once I Was an Eagle'.

De kortfilm werd geregisseerd door Fred & Nick, die er het volgende over zeggen: 'Onze kortfilm is een kennismaking met een visuele reis die rechtstreeks geïnspireerd, geïnformeerd en verteld wordt door de eerste vier nummers van 'Once I Was An Eagle'. We werkten de afgelopen vier jaar al samen met Laura, maar de ambitie en reikwijdte van deze film markeert een spannende nieuwe richting voor ons.'

'Once I Was An Eagle', ondertussen al Marling's vierde studioalbum en de opvolger van 'A Creature I Don't Know' uit 2011, komt uit op 27 mei. Het album werd opgenomen in the Three Crows Studio in samenwerking met producer en muzikant Ethan Johns, die eerder al samenwerkte met Kings of Leon, Ryan Adams en the Vaccines.

De tracklisting voor 'Once I Was an Eagle' ziet er als volgt uit:

1. Take the Night Off

2. I Was an Eagle

3. You Know

4. Breathe

5. Master Hunter

6. Little Love Castler

7. Devil's Resting Place

8. Interlude

9. Undine

10. Where Can I Go?

11. Once

12. Pray For Me

13. When Were You Happy?

14. Love Be Brave

15. Little Bird

16. Saved These Words

(JD)

De vier nieuwe nummers die te zien zijn in de 18-minuten durende film heten 'Take the Night Off', 'I Was an Eagle', 'You Know' en 'Breathe', en zijn tevens ook de eerste nummers op Laura Marling's nieuwe plaat 'Once I Was an Eagle'. De kortfilm werd geregisseerd door Fred & Nick, die er het volgende over zeggen: 'Onze kortfilm is een kennismaking met een visuele reis die rechtstreeks geïnspireerd, geïnformeerd en verteld wordt door de eerste vier nummers van 'Once I Was An Eagle'. We werkten de afgelopen vier jaar al samen met Laura, maar de ambitie en reikwijdte van deze film markeert een spannende nieuwe richting voor ons.' 'Once I Was An Eagle', ondertussen al Marling's vierde studioalbum en de opvolger van 'A Creature I Don't Know' uit 2011, komt uit op 27 mei. Het album werd opgenomen in the Three Crows Studio in samenwerking met producer en muzikant Ethan Johns, die eerder al samenwerkte met Kings of Leon, Ryan Adams en the Vaccines. De tracklisting voor 'Once I Was an Eagle' ziet er als volgt uit: 1. Take the Night Off 2. I Was an Eagle 3. You Know 4. Breathe 5. Master Hunter 6. Little Love Castler 7. Devil's Resting Place 8. Interlude 9. Undine 10. Where Can I Go? 11. Once 12. Pray For Me 13. When Were You Happy? 14. Love Be Brave 15. Little Bird 16. Saved These Words(JD)